Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Tα Καλοσωρίσματα...

Το όνομά μου είναι Εβίτα,
Πίσω από την ανωνυμία των blogs με λένε ονειροπαγίδα, γεγονός αστείο να αναφέρω από την στιγμή που λέω το πραγματικό μου όνομα!
Έχω να μπω αρκετά χρόνια στα γνωστά λημέρια της αλληλεπίδρασης μέσα από τα ιστολόγια, όμως επιστρέφω με την sugar land, την χώρα που σκοπεύω να αφήνω μόνο γλυκιές γεύσεις, μέρη που επισκέπτομαι και θέλω να μοιραστώ, εικόνες που δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστες, συνταγές που με ξετρέλαναν και ταινίες που με κάνουν να ξεχνιέμαι!
Παρά τον περίεργο καιρό που επικρατεί μέχρι στιγμής στο ανακουφιστικό τριήμερό μας, ελπίζω να παιρνάτε όμορφα ό,τι και αν κάνετε και ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!! Πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα ακόμα και μικρά ακόμα και ασυνήθιστα για τους άλλους πιστεύω ότι πρέπει να τα κάνουμε, είτε αυτό είναι μια βόλτα στην θάλασσα, είτε είναι να δούμε μια ωραία ταινία, να ακούσουμε μουσική, να μαγειρέψουμε ένα νέο πιάτο!!!
Πρόταση αν είστε όπως και εγώ άτομο που του αρέσουν οι ξένες σειρές, δείτε το "the 100", μείγμα επιστημονικής φαντασίας-περιπέτειας και μεταποκαλυπτικού κόσμου.   Ιδού και το τρέιλερ της σειράς: https://youtu.be/ia1Fbg96vL0 . Αν πάλι δεν έχετε εξοχικό και θέλετε να κάνετε μια ωραία βόλτα κατεβείτε κέντρο όσο περίεργο και αν σας ακούγετε. Ξεκινώντας από την πλατεία Συντάγματος, κατηφορίστε Μοναστηράκι και από εκεί Θησείο και Πλάκα. Χαθείτε στα στενάκια και ανακαλύψτε νέες διαδρομές.
Φάτε ένα ωραίο γλυκό στο σερμπετόσπιτο (http://www.lifo.gr/team/peina/55522), αγναντέψτε τον βράχο της ακρόπολης στο θησείο view restaurant (http://www.thissioview.gr/), πηγαίνετε στα ταβερνάκια στα αναφιώτικα ή φάτε μια θεική γλυκιά ή αλμυρή κρέπα στην αμαλθεία ( https://www.facebook.com/AmaltheaCreperie).
Για αύριο σας έχω πρόταση μαγειρικής, δύο συνταγές ενός αμερικάνου σεφ που παρακολουθώ από το 2009 και λατρεύω, του σεφ John με το blog foodwishes.com. Παραθέτω τα links:
 http://foodwishes.blogspot.gr/2012/02/garlic-shrimp-not-necessarily-in-that.html και http://foodwishes.blogspot.gr/2011/03/creamy-tomato-tuna-penne-pasta-and.html (αυτό θα φτιάξω εγώ!)
Κλείνω για σήμερα ευχόμενη καλό υπόλοιπο τριημέρου και καλή ξεκούραση πάνω απ'όλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου